Herman Teirlinckplein 1 - 1650 Beersel | tel nr 02 376 98 59 | info@lacigale.be

Onze menukaart

Voorgerechten

Voorgerechten

 

Huisgemaakte rundscarpaccio   19 €


Huisgemaakte parmezaankroketten (2 st.) 17 €

Huisgemaakte garnaalkroketten (2 st)  21 €


Gegrilde scampis met huisbereide tartaarsaus (6 st) 19 €


 

Kalfshartzwezerikken met morieljessaus ‘Signature dish’  – tijdelijk niet beschikbaar wegens te hoge prijsverhoging bij leverancier

Pasta

Pasta

 

Tortellini met gorgonzolasaus 23 €


Tagliatelli Vecchia Taormina (veggie) 22 €
(courgette – aubergine – look – tomatensaus)


 

Suggesties

Hoofdgerechten

Vleesgerechten


Steak 24 €

Chateaubriand (filet mignon) 2 p. 60 €

Engelse Cuberoll 35 €

Kalfshartzwezerikken met morieljessaus ‘Signature dish’  – tijdelijk niet beschikbaar wegens te hoge prijsverhoging bij leverancier

Vis – schelpdieren


Slibtongen ‘meunière’ (2 st. ’tong 6′) 33 €

Zeebarbeel filets – puree met tuinkruiden – ‘sauce vierge’ 32 €

Warme huisgemaakte sauzen ‘à la minute’  

Archiduc, groene peperroom, gebroken peperroom, gorgonzola, pizzaïola 4,50 €
Bearnaise, choron 5,50 €
Morieljessaus 8 €

 

Dessert

Desserten

3 bollen ijs of sorbet 9 €


Café glacé  10 €


Dame blanche/noire 10 €


Huisgemaakte zwarte chocolade mousse 9 €


 

Tarte Tatin met vanille ijs 12 €


 

Huisgemaakte soesjes (gevuld met ijs) – warme chocolade 11 €


 

Irish of Italian coffee 11 €


Pannenkoek ‘van het huis’ (met appelen gekarameliseerd) 10 €

 


Colonel 12 €

Hoofdgerechten

Suggesties

Voorgerechten

Huisgemaakte rundscarpaccio – ganzenlever – witte truffelolie 23 €

Sint-Jakobsnoten in de oven –grondwitloof – witte wijn roomsaus 23 €

Hoofdgerechten

Ballekes op Luikse wijze (2 st) – sla – frietjes/mayo 18 €

Ballekes op Luikse wijze (3 st) – sla -frietjes/mayo 22 €

Osso bucco 29 €

 


Menu's

Menu

Elke middag (weekdag) lunch 2-gangen aan 23 €

**********************************************

Menu van de Chef – 35 €

Gegrilde scampi’s met huisgemaakte tartaarsaus

***

Ballekes op Luikse wijze – sla – frietjes/mayo

***

Crème brûlée

**********************************************

Valentine Menu – 69 €

Amuse van de Chef

***

Schotse zalmtartaar op Thaïse wijze

***

Butternut velouté – St-Jakobsnoot – kokosmelk – koriander

***

Eendenborstfilet – frambozensaus – warme groenten

***

Carpaccio van ananas – sorbet citroen – rode vruchtencoulis

Verkrijgbaar op vrijdag 14/02 – uitsluitend menu 

Zaterdag 15/02 en zondag 16/02 verkrijgbaar enkel op reservatie

 

Wijnen

Wijnen

Selectie van fruitige wijnen die voor drinkplezier zorgen, krachtige wijnen en meer complexe wijnen die gemaakt zijn met respect voor de natuur door gedreven wijnmakers die kleinschalig tewerk gaan en typisch zijn voor hun regio.

Keuze aan wijnen per glas.

Voor de liefhebbers, “Speciallekes kaart” : kwalitatieve whiksy- en rum-kaart !


Openingsuren

DI - WOE

Gesloten

MA - DO - VR
12:00 – 14:00
18:00 – 22:00

ZAT

18:00-22:00

ZON
12:00 – 15:00

18:00 - 21:00

Vragen?

Stuur ons een mailtje met al uw vragen.

Onze nieuwsletter