Herman Teirlinckplein 1 - 1650 Beersel | tel nr 02 376 98 59 | info@lacigale.be

Onze menukaart

Voorgerechten

Voorgerechten

 

Huisgemaakte rundscarpaccio   19 €


Huisgemaakte parmezaankroketten (2 st.) 17 €

Huisgemaakte garnaalkroketten (2 st)  21 €


Gegrilde scampis met huisbereide tartaarsaus (6 st) 19 €


 

Kalfshartzwezerikken met morieljessaus ‘Signature dish’  26 €

Pasta

Pasta

 

Tortellini met gorgonzolasaus 23 €


Tagliatelli Vecchia Taormina (veggie) 22 €
(courgette – aubergine – look – tomatensaus)


 

Suggesties

Hoofdgerechten

Vleesgerechten


Ballekes op Luikse wijze (2 st – 3 st) – sla – frietjes/mayo 18 € – 22 €

Ierse steak (filet mignon) 24 €

Chateaubriand (filet mignon) 2 p. 60 €

Engelse Cuberoll 35 €

Kalfshartzwezerikken met morieljessaus ‘Signature dish’ 47 €

Vis – schelpdieren


Slibtongen ‘meunière’ (2 X 200 gr.) 36 €

Warme huisgemaakte sauzen ‘à la minute’  

Archiduc, groene peperroom, gebroken peperroom, gorgonzola, pizzaïola 4,50 €
Bearnaise, choron 5,50 €
Morieljessaus 8 €

 

Dessert

Desserten

3 bollen ijs of sorbet 9 €

Vanille ijs met advocaat 11 €


Café glacé  10 €


Dame blanche/noire 10 €


Crème brûlée 8 €


 

Tarte Tatin met vanille ijs 12 €


 

Huisgemaakte soesjes (gevuld met ijs) – warme chocolade 11 €


 

Irish of Italian coffee 11 €


 

Colonel 12 €

Hoofdgerechten

Suggesties

Voorgerechten

Huisgemaakte rundscarpaccio, ganzenlever, witte truffelolie 23 €

Gegrilde Sint-Jakobsvruchten, safraansaus, parmezaancrisp 22 €

Sint-Jakobsvruchten in de oven, vollegrond witloof, wittewijn roomsaus 23 €

Gebakken ganzenlever, gekarameliseerde vijgen – zoetzure zachtheid (1 st. – 2 st.) 22 € – 28 €

Hoofdgerechten

Gebakken ganzenlever, gekarameliseerde vijgen met garnituur (2 st.)  – zoetzure zachtheid 32 €

Hertenkalffilet, poivradesaus, huisgemaakte herfstgarnituur 40 €

Haasfilet Harlekijn, huisgemaakte herfstgarnituur 36 €

Hazenrug op been gebakken (2p.) Harlekijn, huisgemaakte herfstgarnituur 78 €

Fazant op karkas gebakken (2p.), Fine Champagne, huisgemaakte herfstgarnituur 78 €

Fazant op karkas gebakken (2p.), op Brabantze wijze, huisgemaakte herfstgarnituur 80 €

 Op bestelling 72u op voorhand : Kreeft gegrild met tuinkruidenboter en tagliatelli 12€/100 gr (min. 500 gr.)

Dessert

Huisgemaakte zwarte chocolade mousse 9 €


Menu's

Menu

Elke middag (weekdag) lunch 2-gangen aan 25 €

**********************************************

3-gangen menu – 37 €

Gegrilde scampi’s met huisgemaakte tartaarsaus

***

Huisgemaakte ballekes op Luikse wijze – sla – frietjes/mayo

***

Crème brûlée

 

Wijnen

Wijnen

Selectie van fruitige wijnen die voor drinkplezier zorgen, krachtige wijnen en meer complexe wijnen die gemaakt zijn met respect voor de natuur door gedreven wijnmakers die kleinschalig tewerk gaan en typisch zijn voor hun regio.

Keuze aan wijnen per glas.

Voor de liefhebbers, “Speciallekes kaart” : kwalitatieve whiksy- en rum-kaart !


Openingsuren

DI - WOE

Gesloten

MA - DO - VR
12:00 – 14:00
18:00 – 22:00

ZAT

18:00-22:00

ZON
12:00 – 15:00

18:00 - 21:00

Vragen?

Stuur ons een mailtje met al uw vragen.

Onze nieuwsletter