Onze menukaart
Voorgerechten
Huisgemaakte rundscarpaccio 19 €
Huisgemaakte parmezaankroketten (2 st.) 17 €
Huisgemaakte garnaalkroketten (2 st) 21 €
Gegrilde scampis met huisbereide tartaarsaus (6 st) 19 €
Kalfshartzwezerikken met morieljessaus ‘Signature dish’ 25€
Pasta
Tortellini met gorgonzolasaus 21 €
Tagliatelli Vecchia Taormina (veggie) 21 €
(courgette – aubergine – look – tomatensaus)
Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Steak 24 €
Chateaubriand (filet mignon) 2 p. 58 €
Engelse Cuberoll 34 €
Kalfshartzwezerikken met morieljessaus ‘Signature dish’ 41 €
Vis – schelpdieren
Slibtongen ‘meunière’ (2 st.) 29 €
Zeebarbeel filets – puree met tuinkruiden – ‘sauce vierge’ 31 €
Warme huisgemaakte sauzen ‘à la minute’
Archiduc, groene peperroom, gebroken peperroom, gorgonzola, pizzaïola (tomatensaus – look – origano – kapertjes) 4,50 €
Bearnaise, choron 5,50 €
Morieljessaus 8 €
Desserten
3 bollen ijs 9 €
3 bollen sorbet 9 €
Ijstiramisu ‘van het huis’ 10 €
Café glacé 10 €
Dame blanche/noire 10 €
Huisgemaakte soesjes met warme chocolade 11 €
Irish of Italian coffee 11 €
Pannenkoek ‘van het huis’ (met appelen gekarameliseerd) 10 €
Colonel 12 €
Suggesties
Voorgerechten
Huisgemaakte kreeftkroketten (2 st.) 21 €
Sint-Jakobsnoten – safraansaus – parmezaankoek 22 €
Belgische asperges AA op zijn Vlaams 21 €
Belgische asperges AA met mousseline saus 22 €
Belgische asperges AA – Schotse gerookte zalm – mousseline saus 25 €
Belgische asperges AA – parmaham – parmezaan – warme olijfolie 25 €
Hoofdgerechten
Sint-Jakobsnoten – safraansaus – pasta 34 €
Tagliata di Manzo 28 €
Menu
Wijnen
Selectie van fruitige wijnen die voor drinkplezier zorgen, krachtige wijnen en meer complexe wijnen die gemaakt zijn met respect voor de natuur door gedreven wijnmakers die kleinschalig tewerk gaan en typisch zijn voor hun regio.
Keuze aan wijnen per glas.
Voor de liefhebbers, “Speciallekes kaart” : kwalitatieve whiksy- en rum-kaart !
Openingsuren
DI - WOE
Gesloten
MA - DO - VR
12:00 – 14:00
18:00 – 22:00
ZAT
18:00-22:00
ZON
12:00 – 15:00
18:00 - 21:00
Vragen?
Stuur ons een mailtje met al uw vragen.