Herman Teirlinckplein 1 - 1650 Beersel | tel nr 02 376 98 59 | info@lacigale.be

Onze menukaart

Voorgerechten

Voorgerechten

 

Huisgemaakte rundscarpaccio   19 €


Huisgemaakte parmezaankroketten (2 st.) 17 €

Huisgemaakte garnaalkroketten (2 st)  21 €


Gegrilde scampis met huisbereide tartaarsaus (6 st) 19 €


 

Kalfshartzwezerikken met morieljessaus ‘Signature dish’  25€


Pasta

Pasta

 

Tortellini met gorgonzolasaus 23 €


Tagliatelli Vecchia Taormina (veggie) 22 €
(courgette – aubergine – look – tomatensaus)


 

Suggesties

Hoofdgerechten

Vleesgerechten


Steak 24 €

Chateaubriand (filet mignon) 2 p. 58 €

Engelse Cuberoll 34 €

Kalfshartzwezerikken met morieljessaus ‘Signature dish’ 44 €

Vis – schelpdieren


Slibtongen ‘meunière’ (2 st. ’tong 6′) 32 €

Zeebarbeel filets – puree met tuinkruiden – ‘sauce vierge’ 31 €

Warme huisgemaakte sauzen ‘à la minute’  

Archiduc, groene peperroom, gebroken peperroom, gorgonzola, pizzaïola 4,50 €
Bearnaise, choron 5,50 €
Morieljessaus 8 €

 

Dessert

Desserten

3 bollen ijs 9 €


3 bollen sorbet 9 €


Ijstiramisu ‘van het huis’  10 €


Café glacé  10 €


 

Dame blanche/noire 10 €


 

Huisgemaakte soesjes met warme chocolade 11 €


 

Irish of Italian coffee 11 €


Pannenkoek ‘van het huis’ (met appelen gekarameliseerd) 10 €

 


Colonel 12 €

Hoofdgerechten

Suggesties

Voorgerechten

Rundscarpaccio – ganzenlever – witte truffelolie 23 €

Sint-Jakobsnoten in de oven –grondwitloof – witte wijn roomsaus 23 €

Hoofdgerechten

Haasfilet – poivrade saus of Harlekijn of Meaux graanmosterdsaus – huisgemaakte herfstgarnituur 35 €

Hertenkalffilet – poivrade saus – huisgemaakte herfstgarnituur 38 €

Hazenrug (op been gebakken) – poivrade saus of Harlekijn of Meaux graanmosterdsaus – huisgemaakte herfstgarnituur   2 pers. 74 €

Fazant (op karkas gebraden) op Brabantse wijze 2 pers. 75 €

of Fine Champagne –  huisgemaakte herfstgarnituur 2 pers. 72 €

Nagerechten

Huisgemaakte chocolademousse 8,5 €

Tarte Tatin met vanille ijs 12 €


Menu's

Menu

Elke middag (weekdag) lunch 2-gangen aan 23 €

Menu van de Chef 3-gangen aan 49 €

Duo van kroketten (parmezaan en garnalen)

***

Eendenborstfilet met frambozensaus

***

Tatin met vanille ijs

Wijnen

Wijnen

Selectie van fruitige wijnen die voor drinkplezier zorgen, krachtige wijnen en meer complexe wijnen die gemaakt zijn met respect voor de natuur door gedreven wijnmakers die kleinschalig tewerk gaan en typisch zijn voor hun regio.

Keuze aan wijnen per glas.

Voor de liefhebbers, “Speciallekes kaart” : kwalitatieve whiksy- en rum-kaart !


Openingsuren

DI - WOE

Gesloten

MA - DO - VR
12:00 – 14:00
18:00 – 22:00

ZAT

18:00-22:00

ZON
12:00 – 15:00

18:00 - 21:00

Vragen?

Stuur ons een mailtje met al uw vragen.

Onze nieuwsletter